Mengen Belediyesi'ne
Hoşgeldiniz
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin!
Çözüm
Nöbetçi
Eczane
Vefat
Edenler
Sosyal
Medya
Bilgileri
25.04.2018 Hava Durumu
21°C
Yeni Üniversite Kampusu projesini hayata geçirmek için 13 Mayıs 2016 tarihinde Belediyemiz, Abant İzzet Baysal Üniversitesi ve İzzet Baysal Vakfı Başkanı arasında Mengen İzzet Baysal Aşçılık ve Gastronomi Eğitim Kampusunun yapımı ile ilgili protokol imzalanmıştır.
Atatürk’ümüzün çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında temel betonları atılarak start verilen, tüm halkımıza, gençlerimize, çocuklarımıza, sporun sağlıklı yaşamın bir parçası olduğunun farkındalığını sağlayacak, içerisinde spor tesislerimiz olan, kapalı halı saha ve sosyal tesis binamız hayırlı olsun.
Mengen Belediyesi tarafından ihalesi ve denetimi yapılan tarihinde ilk proje olan bu köprümüz 30 m uzunluğunda 13 m genişliğinde 750 m asfalt kaplama.
Yıllardır şehir merkezinde değişmeden kullanılan çay bahçesini daha aktif hale getirmek amacıyla bir çok yeni ve farklı düzenlemeler yaptık. Kışın da halkımızın oturup ...
Belediyemiz tarafından yapımı tamamlanan Tabaklar Yazıyaka Mahallesi Vatan Caddesinde bulunan Vatan Parkımız halkımızın hizmetine açıldı. Belediye Başkanımız yapmış olduğu
Belediyemiz ve İller Bankası iş birliği ile yapılan Mustafa Kemal Atatürk Parkı toplam 3000 m2 olup , içerisinde yürüyüş yolları, çocuk oyun grupları, piknik ve dinlenme alanları, açık hava fitness aletleri bulmaktadır.
Uzun yıllardır eksikliği hissedilen ve Halkımızın talepleri doğrultusunda Mengene modern fitness salonu yapımına belediyemizce başladık.
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Belediyemiz işbirliği ile gerçekleştirilecek olan 252 konutluk 3.Etap Toplu Konut Projesini hayata geçiriyoruz. Proje tanıtımından sonra belediyemiz tarafından 252 konutluk projeye 750 adet başvuru toplandı.İhalesi yapıldı, inşaat sezonunda yapımına başlanacaktır.
Başkana Mesaj
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin!
Duyurulardan ve projelerden haberdar olun.