Mengen Belediyesi'ne
Hoşgeldiniz
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin!
Çözüm
Nöbetçi
Eczane
Vefat
Edenler
Sosyal
Medya
Bilgileri
AİBÜ MENGEN İZZET BAYSAL AŞÇILIK VE GASTRONOMİ EĞİTİM KAMPÜSÜ
2 yıl önce - 28.02.2018

İlçemiz Konak Köyü Cazlar Mevkiinde yer alan ve Konak Köyü Muhtarlığı tarafından Abant İzzet Baysal Üniversitesi'ne devredilen 28 dönümlük alanda Mengen İzzet Baysal Aşçılık ve Gastronomi Eğitim Kampusu projesinin hayata geçirilmesi için 13 Mayıs 2016 tarihinde Belediyemiz, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörlüğü ve İzzet Baysal Vakfı arasında protokol imzalanmıştı. Protokolün imzalanmasını müteakip İzzet Baysal Şükran Günleri'nin 29. yıl dönümüne tekabül eden 11 Mayıs 2018 tarihinde yeni Mengen İzzet Baysal Aşçılık ve Gastronomi Eğitim Kampusunun temel atma töreni büyük katılım ve coşkuyla gerçekleştirildi.Yatırım programına göre 2020 yılında yeni kampus alanında eğitime başlanacağı beklenmektedir.

Sosyal Ağlarda Paylaş!