2018-2019 Yılı Futbol Sezonu Amatör Futbol Takım Sporcuları ile Tanışma Toplantısı Gerçekleştirildi
6 yıl önce - 16.10.2018

Belediye Başkanımız ve Mengen Belediye Spor Kulübü Başkanı Sn. Turhan BULUT’un önderliğinde Yönetim Kurulu ve Bolu amatör ligde bizi temsil edecek futbol takımı sporcuları ile tanışma toplantısı düzenlendi. Belediye Başkanımız Toplantıda yaptığı konuşmasında aramıza Yönetim, sporcularımız ve aramıza yeni katılan arkadaşlarımız ile birlikte büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum diyerek başarılar diledi. Yeni sezona hazır olan sporcularımız Mengen Belediyespor adını fair play çerçevesinde en üst noktalara çıkarmak için en iyi şekilde mücadele edeceklerini belirterek Başkanımıza teşekkür ettiler.