23 NİSAN ETKİNLİKLERİNDE ÖĞRENCİLER BELEDİYEMİZİ ZİYARETTE BULUNDULAR
6 yıl önce - 20.04.2018

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Anadolu İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Öğretmenleri ile birlikte Belediyemizi ziyarete geldiler. Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT’un katıldığı seminer nedeniyle İlçe dışında olduğundan öğrencilere Belediye Başkan Vekilimiz Tamer ÖKSÜZ ev sahipliği yaptı. Başkan Vekilimiz ile sohbet ederek taleplerini dile getiren öğrencilerin arasından bir öğrencimiz Başkan Makamına geçerek yapacağı çalışmaları dile getirdi. Başkan Vekilimiz öğrencileri dinleyerek taleplerini Belediye Başkanımıza ileteceğini ve en kısa zamanda çözüme ulaşacağını söyledi. Makam ziyaretinin ardından öğrenciler Birimleri gezerek işleyiş hakkında bilgi aldılar. Memnun bir şekilde Belediyemizden ayrıldılar.