×
Mengen Belediyesi'ne
Hoşgeldiniz
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin!
Çözüm
Merkezi
Duyuru ve
İhaleler
Vefat
Edenler
Sosyal
Medya
İletişim
Bilgileri
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ETKİNLİKLERİNDE ÖĞRENCİLERİMİZ BELEDİYE BAŞKANIMIZI ZİYARETE BULUNDULAR
5 yıl önce - 22.04.2019

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri arasında Mengen Ortaokulu öğrencileri Hazal Değirmenciler, Feray Seçmen, Resul Çoban, Arda Demir, Öğretmenleri Sosyal Bilgiler Öğretmeni İsmail Alıcı ile birlikte Belediye Başkanımız Sn. Turhan Bulut’u makamında ziyarette bulundular.

Öğrencilerimiz ve öğretmenimiz Başkanımızı yeniden Belediye Başkanı seçilmesinden dolayı üzerinde ‘’ Özgürlüğünde, Eşitliğinde, Adaletinde Dayanak Noktası; Ulusal Egemenliktir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.’’ yazılı not bulunan çiçek takdim ederek tebrik ettiler. Başkanımız kendileri de birer çiçek olan öğrencilerimize ve öğretmenimize hem çiçek için hem de anlamlı yazıları için teşekkür etti.

Belediye Başkanımız, seçimle geldiğim bu makamı ancak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza bırakırım diyerek, öğrenciler arasından Hazal Değirmencilere teslim etti. Başkanımız makamını bir bayan arkadaşa teslim etmekten çok mutlu olduğunu da sözlerine ekledi.

Başkanımız öğrencilerimize Belediyenin görev ve sorumlulukları, gerçekleştirmeyi hedefledikleri projeler hakkında bilgi verirken öğrencilerin ve diğer genç arkadaşların fikir ve önerilerinin kendisi için önem taşıdığını belirtti ve makamını teslim ettiği öğrencimizin projelerini dinledi.

Başkanımız Öğrencimizin gerek fikirleri gerek davranışları yönünden takdir ettiğini söyleyerek ileride kendisini bir makamda göreceğinden emin olduğunu dile getirdi.

Ziyaretin sonunda Başkanımız öğrencilerimizin ve öğretmenimizin ziyaretlerinden çok memnun olduğunu dile getirerek günün anısına hediye takdim etti, eğitim hayatlarında çok başarılı olacaklarına, Vatanına bağlı, dürüst, çalışkan birer fert olacaklarına, Ülkemizi aydınlık geleceklere taşıyacaklarına emin olduğunu belirterek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutladı.

Sosyal Ağlarda Paylaş!