30 Ağustos Zafer Yürüyüşümüzü Yaz Spor Okulu Öğrencilerimizle Gerçekleştirdik
5 yıl önce - 30.08.2019

Belediyemiz Spor etkinlikleri kapsamında Yaz Spor Okulu öğrencilerimize Mengen Belediyesi Kapalı Halısaha ve Sosyal Tesisinde Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT , Meclis Üyelerimiz,velilerimiz ve halkımızla ile birlikte katılım belgesi ve madalyaları takdim edildi.Sertifika töreni ardından halkımız ve öğrencilerimizin “ ATAM İZİNDEYİZ” yazılı çelenkleri ile 30 Ağustos Zafer Yürüyüşünü gerçekleştirdik. Hükümet konağı önünde Atatürk Büstüne gençlerimiz ve çocuklarımız ile birlikte çelengimizi sunduk. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ardından katılımcılar ile beraber Lunaparkta doyasıya eğlenen çocuklarımız ve velilerimiz 30 Ağustos Zafer Bayramında böyle bir etkinlikten dolayı ve 1,5 aylık yaz spor okulumuzda güzel bir eğitim verildiği için Belediye Başkanımız Sn. Turhan Bulut’a teşekkürlerini sundular.