33. Mengen Uluslararası Aşçılık ve Turizm Festivali Konukevi Açılışı ve Kortej ile Başladı
6 yıl önce - 06.08.2018

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan açılış töreni, Bolu Vali Yrd. Hakkı LOĞOĞLU, Chp Genel Başkan Yrd. Seyit TORUN, Almanya Mengen Belediye Başkanı Stefan BUBECK, Hollanda Konsolosu Bart Van BOLHUİS , Mengen Kaymakamı Hasan GÜNAYDIN, Bolu Belediye Başkan Yrd. Emine DAVARCI, Chp Bolu Milletvekili Tanju ÖZCAN , Chp Parti Meclis Üyesi Gökhan GÜNAYDIN, İzzet Baysal Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Fatih YAMANER , Gentaş Yönetim Kurulu Üyesi Orhan KAHRAMAN, Konfederasyon,federasyonlar ve aşçı derneklerimiz ile birlikte 18 ülkeden katılan aşçılarımızla, kurdele kesiminin ardından kortej yürüyüşü eşliğinde festival alanına geçildi.