×
Mengen Belediyesi'ne
Hoşgeldiniz
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin!
Çözüm
Merkezi
Duyuru ve
İhaleler
Vefat
Edenler
Sosyal
Medya
İletişim
Bilgileri
33. ULUSLARARASI MENGEN AŞÇILIK VE TURİZM FESTİVALİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
6 yıl önce - 02.07.2018

33. Uluslararası Aşçılık ve Turizm Festivali Toplantısı 28 Haziran 2018 Perşembe günü Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT, Belediye Meclis Üyemiz Sn. Sami ÖZER, TAŞPAKON Başkanı Sn. Gökhan TUFAN, Mengen Aşçılık ve Turizm Derneği Başkanı Sn. Erden ALTUNYILDIZ ve Ulusal Aşçılar Federasyonu Temsilcisi Sn. Nusret ALTUNDAĞ’ın katılımlarıyla TAŞPAKON Merkezinde gerçekleştirildi.

3-4 Ağustos 2018 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 33. Festivalimiz yurtdışından birçok Ülkeden yabancı aşçıların katılımı ve yapacakları etkinliklerle ilk defa Uluslararası formatta yapılacak. Festivalimiz her yıl olduğu gibi lezzet şölenine dönüşerek 60’ın üzerinde şehir mutfağının katılımıyla yöresel yemekler katılımcılara sunulacak.

Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT toplantıda yaptığı konuşmasında 4-5 Ağustos 2018 tarihlerinde Aşçıların Büyük Buluşmasıyla gerçekleştireceğimiz 33. Uluslararası Aşçılık ve Turizm Festivalimizde tüm hemşehrilerimizi, tüm aşçı ve misafirlerimizi Mengen’de ağırlamaktan büyük mutluluk duyacaklarını dile getirdi.

#
Sosyal Ağlarda Paylaş!