34.Mengen Uluslararası Aşçılık ve Turizm Festivali Kortej ve Töreni Coşkuyla Gerçekleşti
5 yıl önce - 04.08.2019

Beşler Mahallesi Kültür Evimizin açılışının ardından kortej yürüyüşü başladı. Yürüyüşümüz, Bolu Vali Vekili Sn. İlhan TURGUT, Bolu Belediye Başkanı Sn. Tanju ÖZCAN, CHP Genel Başkan Yardımcısı Sn. Bülent KUŞOĞLU, Mengen Kaymakamı Sn. Hasan GÜNAYDIN, Devrek Belediye Başkanı Sn. Çetin BOZKURT, Kanada Büyükelçisi Sn. Chris COOTER, Endonezya Büyükelçiliği Ateşesi Sn. Hafid SANTOSA,KKTC Girne Belediyesi Meclis Üyeleri, Bolu Ticaret Odası Başkanı Sn. Türker ATEŞ, Gökçesu Belediye Başkanı Sn. Vahit AYDIN, Kıbrıscık Belediye Başkanı Sn. Emin TEKEMEN, ULAF,TAŞPAKON,ASOMDER Başkan ve Üyeleri ,Aşçılarımız ve halkımızın yoğun katılımıyla Bolu Belediye Bandosu Eşliğinde gerçekleşti.