×
Mengen Belediyesi'ne
Hoşgeldiniz
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin!
Çözüm
Merkezi
Duyuru ve
İhaleler
Vefat
Edenler
Sosyal
Medya
İletişim
Bilgileri
35.Mengen Uluslararası Aşçılık ve Turizm Festivalimizin Açılışı Coşkuyla Gerçekleşti
2 yıl önce - 10.08.2022

Belediyemiz Konuk Evi Önünden başlayan 35.Mengen Uluslararası Aşçılık ve Turizm Festivali kortej yürüyüşümüze TBMM Başkanvekili ve CHP Kocaeli Milletvekili Sn. Haydar Akar, CHP Genel Başkan Yardımcısı Sn. Seyit TORUN ve CHP Grup Başkanvekili Sn. Engin ÖZKOÇ, CHP İzmir Milletvekili Sn.Atilla SERTEL ,Bolu Belediye Başkanı Sn. Tanju ÖZCAN, Mengen Kaymakamı Sn. Ender Ekrem ERGÜN, Mengen Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT, Devrek Belediye Başkanı Sn. Çetin BOZKURT, Çaycuma Belediye Başkanı Sn. Bülent KANTARCI, Kıbrıscık Belediye Başkanı Sn. Emin TEKEMEN, Alaplı Belediye Başkanı Sn. Nuri TEKİN, Gökçesu Belediye Başkanı Sn. Vahit AYDIN, Bolu Ticaret Odası Başkanı Sn. Türker ATEŞ, İsveç Konsolosu Sn. Peter ERİCSON, Hollanda 2 . Konsolosu Sn. Karin YONES, ULAF, Mengen Aşçılık ve Turizm Derneği, AŞKON, UGEF Başkan ve Üyeleri, Aşçılarımız ve halkımızın yoğun katılımıyla Bolu Belediye Bandosu Eşliğinde gerçekleşti.
Mengen Aşçılık ve Turizm Derneği Başkanı Haşim DEMİRTAŞ’ ın açılış konuşmasının ardından Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT, Bolu Belediye Başkanı Sn. Tanju ÖZCAN ve son olarak CHP Genel Başkan Yrd. Seyit TORUN konuşmaları sonrasında plaket sahiplerine plaketleri takdim edildi.

Festival açılış töreninin ardından yoğun bir katılımla stantlarımızın açılışı gerçekleşti. ULAF tarafından hazırlanan rekor tavuk şiş alanı , ilçemize özgü coğrafi işaretli yöresel lezzetlerimizin ve çeşitli ikramların bulunduğu stant alanları gezildi.

Sosyal Ağlarda Paylaş!