36.Mengen Uluslararası Aşçılık ve Turizm Festivalimizin Açılışı Coşkuyla Gerçekleşti
7 ay önce - 09.10.2023

Belediyemiz Konuk Evi Önünden başlayan 36.Mengen Uluslararası Aşçılık ve Turizm Festivali kortej yürüyüşümüze CHP Bolu Milletvekili Sn. Türker ATEŞ,Bolu Belediye Başkanı Sn. Tanju ÖZCAN, Mengen Kaymakamı Sn. Fatih YILDIZ, Mengen Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT, Devrek Belediye Başkanı Sn. Çetin BOZKURT, Kıbrıscık Belediye Başkanı Sn. Emin TEKEMEN, Gökçesu Belediye Başkanı Sn. Vahit AYDIN, Venezuela İstanbul Başkonsolusu, TAPB, ULAF, Mengen Aşçılık ve Turizm Derneği, ANFED, Kamu Aşçılar Derneği, ATİLLA Bisiklet Klübü, Aşçılarımız ve halkımızın yoğun katılımıyla Bolu Belediye Bandosu Eşliğinde tamamlanan kortej yürüyüşümüzün ardından Yenimahalle Belediyesi TUBİL Halk Oyunları gösterileri sergilendi.
ANFED Başkanı Tamer ÖZKAN’ ın açılış konuşmasının ardından Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT, Bolu Belediye Başkanı Sn. Tanju ÖZCAN ve son olarak CHP Bolu Milletvekili Türker ATEŞ’in konuşmaları sonrasında plaket sahiplerine plaketleri takdim edildi.

Festival açılış töreninin ardından yoğun bir katılımla stantlarımızın açılışı gerçekleşti.