×
Mengen Belediyesi'ne
Hoşgeldiniz
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin!
Çözüm
Merkezi
Duyuru ve
İhaleler
Vefat
Edenler
Sosyal
Medya
İletişim
Bilgileri
3.ETAP TOKİ İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME
6 yıl önce - 25.09.2018

Toplu Konut İdaresi tarafından ihalesi yapılan ve Güçtaş Yapı Proje İnş. Har. ve Müh.Hizm.Madencilik Dan.Gıda San ve Tic. .Ş. uhdesinde olan 3.etap Toplu Konut Projesi ile ilgili olarak son günlerde belediyemize yapılan başvurularda projenin iptal edildiği veya yerinin değiştirildiğine yönelik sorular yöneltilmektedir.

3. Etap Toki projesi başlangıçtan itibaren Belediyemizce yakinen takip edilmekte olup, hak sahiplerini bilgilendirme amacıyla açıklama yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile yaptığımız yazışmalarda söz konusu işin bitim tarihinin 30/09/2019 olarak belirlendiği, işin fiziki ilerleme seviyesinin onaylı iş programına göre %40 seviyelerinde olması gerekirken %5,76 seviyelerinde olduğu bilgisi verilmiştir. Ayrıca yüklenici firmaya, işin zamanında bitirilmesine yönelik olarak ekip ve ekipman sayılarının artırılarak imalatlara hız verilmesi, aksi takdirde sözleşmenin 25.maddesi ve Yapım İşleri Genel Şartnamesinin 47. maddesi uyarınca işlem yapılacağı hususunda uyarı yazısının yazıldığı belediyemize iletilmiştir.

Proje ile ilgili olarak hak sahiplerinin asılsız söylentilere itibar etmemelerini, belediyemizden veya Toplu Konut İdaresi Başkanlığından konu ile ilgili bilgi almaları önemle duyurulur.

Sosyal Ağlarda Paylaş!