3.ETAP TOKİ PROJESİ İLE İLGİLİ DUYURU
5 yıl önce - 23.09.2019

Belediyemiz tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na 26/08/2019 tarihinde projenin son durumu hakkında bilgi verilmesi amacıyla yazı yazılmış olup, gelen cevabi yazıda Güçtaş Yapı Proje uhdesinde olan "Bolu İli Mengen İlçesi Beşler Mahallesi 3.Etap 252 adet konut,1'er adet büfe, cami ve dere ıslahı inşaatları, altyapı ve çevre düzenlemesi işi " nin 06.08.2019 tarih ve 90677 sayılı başkanlık makam oluru ile mevcut yüklenici firma ile yapılan sözleşmenin ve işin tasfiye edildiği, işin tamamlanmasına yönelik yeni ikmal ihalesine çıkılması için gerekli işlemlerin toplu konut idaresince başlatıldığı bildirilmiştir. Söz konusu projenin ikmal ihalesinin bir an önce yapılması için gerekli görüşmeler yapılarak, konu yakından takip edilecektir. Projenin iptali veya proje yeri değişikliği söz konusu değildir.