3.ETAP TOPLU KONUT İNŞAATLARI HIZLI BİR ŞEKİLDE BAŞLADI
4 yıl önce - 09.03.2020

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından 17/10/2019 tarihinde ihalesi yapılan ve Acarkent İnşaat Tic.Ltd.Şti. uhdesinde kalan "Bolu İli Mengen İlçesi Beşler Mahallesi 3.Etap 252 adet Konut, 1'er adet Büfe, Camii ve Dere Islahı İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi " inşaatı hızlı bir şekilde başladı. Belediye Başkanımız Turhan BULUT 9 Mart Pazartesi günü şantiye alanında incelemelerde bulunarak proje hakkında bilgi aldı. Yüklenici firma yetkilileri ile yapılan görüşmede 2 adet kule vinç kurulduğunu bu nedenle 500 gün olarak belirlenen işin süresinden daha kısa bir zamanda bitirileceği ifade edildi. Belediye Başkanımız Turhan BULUT, yakın bir tarihte yüklenici firma ile birlikte tüm hak sahiplerinin ve halkımızın katılımıyla temel atma töreni düzenleyeceklerini belirtti.