4. ULUSAL AŞÇILIK KAMPI KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ YOĞUN KATILIM İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ
6 yıl önce - 28.04.2018

Etkinlikleri muhteşem bir şekilde devam eden 4. Ulusal Aşçılık Kampı, şefleri, Yurtiçi ve Yurtdışından gelen öğretim görevlileri ve öğrencileri ile birlikte 28 Nisan Cumartesi günü sabahı kortej halinde sokak bandosu eşliğinde Belediyemiz önüne yürüyerek tören gerçekleştirdiler. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende konuşmasını yapan Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT çok değerli şeflerimizi, kamptaki öğrencilerimizi ve katılımcı okulları İlçemizde görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ayrı ayrı hoş geldiniz dedi. Her yıl bir öncekinden başarılı geçen ve bu yılda yoğun katılımın görüldüğü Ulusal Aşçılık Kampımızı 2019 yılında çok daha başarılı ve daha etkin bir şekilde yapacağız diyerek katılımcı okul öğrencilerine ve tüm emeği geçenlere teşekkür etti. Başkanımızın konuşmasının ardından ASOMDER Başkanı Sn. İ.Levent DEMİRÇAKMAK konuşmasını yaptı ve Belediye başkanımıza vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti. Ardından Öztiryakiler Yönetim Kurulu Başkanı V. Sn. Tahsin ÖZTİRYAKİ konuşma yaparak böyle güzel bir etkinliği gerçekleştiren ve her yıl başarılı bir şekilde devam ettiren ASOMDER Üyelerini ve Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT’u tebrik etti. Törenin ardından kortej, bando eşliğinde Mengen Meslek Yüksekokuluna kadar devam etti.