×
Mengen Belediyesi'ne
Hoşgeldiniz
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin!
Çözüm
Merkezi
Duyuru ve
İhaleler
Vefat
Edenler
Sosyal
Medya
İletişim
Bilgileri
4. ULUSAL AŞÇILIK KAMPI PROTOKOLÜ İMZALANDI
6 yıl önce - 10.04.2018

22 Nisan -29 Nisan tarihleri arasında Mengen’de gerçekleştirilecek olan 4. Ulusal Aşçılık Kampı Protokolü 10.04.2018 salı günü imzalandı.

Aşçılık Okulu Mezunlar Derneği (ASOMDER) koordinatörlüğünde ve Mengen Kaymakamlığı, Mengen Belediyesi, Abant İzzet Baysal Üniversitesi destekleriyle düzenlenecek 4. Ulusal Aşçılık Kampı protokolü; , Mengen Kaymakamı Sn. Hasan GÜNAYDIN, Belediye Başkanımız Sn.Turhan BULUT, AİBÜ Temsilcisi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Salih CELEPCİ tarafından imzalandı.

Belediye Başkanımız yaptığı konuşmada Ulusal Aşçılık Kampı’nın Aşçılık ve Gastronomi eğitimine çok önemli katkı verdiğini, kampta pek çok Üniversitenin Akademisyenlerinden öğrencilerine kadar mesleki tanışma ve dayanışmanın en güzel örneklerini verdiklerini, Kampı Aşçıların Başkenti Mengenimizin tanıtımını yapmak adınada çok önemsediğini ifade ederek ASOMDER Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyelerini kutladığını belirtti.

Atılan imzaların ardından heyet AİBÜ Mengen Meslek Yüksekokulu uygulama mutfağına geçerek öğrencilerin hazırlamış olduğu ikramlardan tattılar.

Sosyal Ağlarda Paylaş!