5. ULUSAL AŞÇILIK KAMPI KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ YOĞUN KATILIM İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ
5 yıl önce - 27.04.2019

Türkiye de ve Dünyada ilk ve tek olan, İlçemizde 5. si düzenlenen Ulusal Aşçılık Kampının bugün Kampa katılan 81 Üniversitemizden Öğrencilerimiz ve çok değerli şeflerimizin katılımlarıyla bando eşliğinde Kortej yürüyüşü gerçekleştirildi. Etkinlikleri muhteşem bir şekilde tamamlayan öğrenci ve şeflerimizi halkımızın da yoğun katılımıyla Belediyemiz önünde alkışlarla karşıladık. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende konuşmasını yapan Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT çok değerli şeflerimizi, kamptaki öğrencilerimizi ve katılımcı okulları İlçemizde görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ayrı ayrı hoş geldiniz dedi. Her yıl bir öncekinden başarılı geçen ve bu başarının önümüzdeki yıllarda artarak, daha çok katılım sağlayarak devam edeceğine inandığını belirten Başkanımız, İlçemizin tanıtımına ve son yıllarda dünyada popüler bir meslek haline gelen aşçılık mesleğine katkılarından dolayı Kampta emeği geçenlere teşekkür ederek ASOMDER Başkanı İ. Levent DEMİRÇAKMAK’a plaket takdim etti. Ardından ASOMDER Başkanı İ.Levent DEMİRÇAKMAK konuşmasını yaptı ve her zaman yanlarında olan Belediye Başkanımıza vermiş olduğu katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. Törenin ardından kortej, bando eşliğinde Mengen Meslek Yüksekokuluna kadar devam etti.