AİBÜ MENGEN GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ İLE İLGİLİ BASIN AÇIKLAMASI
6 yıl önce - 21.02.2018

Kamuoyunda Mengen’de mevcut AİBÜ Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünün kaldırılması ile ilgili yapılan paylaşımlar nedeniyle Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT AİBÜ Rektörü Sn. Prof. Dr. Mustafa ALİŞARLI ile yaptığı görüşmenin ardından Belediye Toplantı Salonunda Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları ve Halkın katılımı ile konu ile ilgili değerlendirme toplantısı yaptı.

Tüm katılımcıların ortak kararı olan Mengenden Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünün kaldırılmasını asla kabul etmeyecekleri, bu kararı yarın AİBÜ Rektörü Sn. Prof. Dr. Mustafa ALİŞARLI’yı hep birlikte ziyaret ederek görüşlerini paylaşacakları, akabinde Sn. Valimiz ve Milletvekillerimizi ziyaret ederek 7 yıldan bu güne İlçemizde eğitim veren Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünü asla göndermeyecekleri açıklamalarında bulundular.