AİBÜ MENGEN MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİLERİ İÇİN 2017-2018 AKADEMİK YILI MEZUNİYET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
6 yıl önce - 05.05.2018

AİBÜ Mengen Meslek Yüksekokulu 2017-2018 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 5 Nisan Cuma günü Yüksekokul bahçesinde gerçekleştirildi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından açılış konuşmaları yapıldı. Belediye Başkanımız Sn.Turhan BULUT yaptığı konuşmasında mezun olan öğrencileri tebrik ederken, mesleklerinde her zaman en önemli referans aşçıların başkenti Mengen olacaktır diyerek tüm hayatlarında başarılar diledi. Ardından öğrencilere mezuniyet belgeleri takdim edildi. Belediye Başkanımız Okul birinci, ikinci ve üçüncüsünü tebrik ederek Belediyemiz Logolu tabak hediye etti. Son olarak tüm öğrenciler aşçı yemini ederek kep attılar.