ANA SINIFI VE İLKOKUL ÖĞRENCİLERİMİZ KARNE SEVİNCİNİ ‘’KRAL MİDAS’’ ADLI TİYATRO GÖSTERİSİ İLE YAŞADILAR
6 yıl önce - 22.01.2018

Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT yarın karne sevinci yaşayacak İlkokul ve Ana Sınıfı öğrencilerine hediye olarak ‘’Kral Midas’’ isimli Tiyatro gösterisini sundu. Aşçılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Salonunda gerçekleşen Tiyatro gösterisine öğretmenleriyle birlikte katılan öğrencilere Belediye Başkanımız tek tek sarılarak hoş geldiniz dedi. Gösteriyi büyük bir beğeni ve coşkuyla izleyen çocuklar Tiyatronun bitiminde Başkanımızın yanına koşarak sarılıp sevgilerini ifade ettiler. Başkanımız tüm çocukları sahneye davet ederek özveri ile çalışıp karnelerini alacak olan çocuklarımızı tebrik ediyorum dedi ve sosyalleşmeleri, keyifli vakit geçirmeleri adına düzenlenen bu etkinliğe göstermiş oldukları ilgiden dolayı memnuniyetini ifade etti. Belediye Başkanımız çocuklarımıza bu güzel gösteriyi sunan Ankara Yeni Sahne Tiyatrosu ekibine teşekkür ederek plaket takdim etti.