BELEDİYE BAŞKANIMIZ 14 MART TIP BAYRAMI ETKİNLİĞİNE KATILDI
6 yıl önce - 15.03.2018

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bugün Mengen İlçe Devlet Hastanesinde program düzenlendi. Programa İlçe Kaymakamı Sn. Hasan GÜNAYDIN, Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT, İlçe Protokolü ve Hastane Personeli katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başlayan programda İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanımız konuşma yaptı. Belediye Başkanımız yaptığı konuşmasında Doktorların ve tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramlarını kutlayarak bu kutsal ve zor görevi layığıyla yerine getiren Tıp Camiasını tebrik etti, görevlerinde başarılar ve kolaylıklar diledi. Hastane personeli Belediye Başkanımızın katılımından memnun olduklarını dile getirerek yaptığı konuşma için teşekkür ettiler.