BELEDİYE BAŞKANIMIZ 4. ULUSAL AŞÇILIK KAMPININ LANSMANINA KATILDI
6 yıl önce - 21.03.2018

Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT 22-29 Nisan 2018 tarihleri arasında 4. Gerçekleştirilecek olan Ulusal Aşçılık Kampının Lansmanına katıldı. Lansman Aşçılık Okulu Mezunları Derneği tarafından İstanbul Hilton Bomonti Otelde gerçekleştirildi. Katılımın yoğun olduğu gecede Belediye Başkanımız yaptığı konuşmasında ‘’Öncelikle burada bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Aşçılık mesleğinin başkenti Mengen olarak bir algı yaratıldıysa bu algıyı yaratan çok değerli üstatlarımızdır. 1985 yılından itibaren eğitime başlayan Anadolu Aşçılık Meslek Lisesi’nin hem mesleki anlamda hem de sivil toplum kuruluşları içerisinde yurt içinde ve yurt dışında büyük başarılara imza atan çok değerli öğrencilerinin oluşturmuş oldukları bu kampa katkı vermenin Mengen halkı adına büyük onur ve mutluluğunu yaşıyorum. ASOMDER’e bizleri onurlandıran, gururlandıran bu kampı İlçemizde gerçekleştirdikleri için teşekkür ve tebrik ediyorum.’’ dedi. Geceyi gerçekleştiren ASOMDER Başkan ve Üyeleri Belediye Başkanımızın katılımından ve düzenledikleri kamplara verdikleri desteklerden büyük mutluluk duyduklarını belirterek teşekkür ettiler.