BELEDİYE BAŞKANIMIZ 5. ULUSAL AŞÇILIK KAMPI GÜNDÜZ ETKİNLİĞİNİ ZİYARETTE BULUNDU
5 yıl önce - 25.04.2019

İlçemizde geleneksel hale gelen Ulusal Aşçılık Kampının bu yıl beşincisi düzenlendi. Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT bugün kampın gündüz etkinliklerine katıldı. Hem eğlenip hem öğrenen öğrencilerle, öğretim görevlileri ve şeflerle sohbet eden Başkanımız yaptıkları çalışmalara katıldı. Başkanımız Türkiye de bir ilk olup, İlçemizin Gastronomi Kenti olması yönünde çok önemli bir adım olan, çok sayıda öğretim görevlisi ve şeflerimizin verdikleri eğitimlerle mesleğe gönül vermiş öğrencilerimize çok önemli kapılar açacak olan, bu yıl beşincisi gerçekleştirilen ve her geçen yıl kendini yenileyen, ileriye götüren Aşçılık Kampımızda tüm emeği geçenlere teşekkür etti.