BELEDİYE BAŞKANIMIZ AİBÜ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİNE KATILDI
6 yıl önce - 08.05.2018

Belediye Başkanımız Sn. Turhan Bulut 8 Mayıs 2018 Salı günü AİBÜ Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu 2017-2018 Akademik Yılı Mezuniyet Törenine katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Tören’de açılış konuşmaları yapıldı. Belediye Başkanımız Turhan Bulut eğitimlerini başarılı bir şekilde tamamlayıp mezun olan öğrencileri tebrik ederek Rektör Yardımcısı ve Bölüm Başkanı ile birlikte birinci, ikinci ve üçüncü olan öğrencilere ödüllerini takdim etti. Başkanımız öğrencilere meslek hayatlarında Mengen adının büyük referans sağlayacağını dile getirerek başarılar diledi. Son olarak öğrenciler keplerini atarak mezuniyetin tadını çıkardılar.