Belediye Başkanımız Aşçılık Federasyonları Güç Birliğinde Buluşuyor Temalı 6. Çalıştay'a Katıldı
3 yıl önce - 18.09.2021

Ulusal Aşçılar Federasyonun öncülüğünde Aşçı federasyonları ve dernek temsilcileriyle birlikte gerçekleşen ‘’Aşçılık Federasyonları Güç Birliğinde Buluşuyor’’ temalı 6. Çalıştay bugün Bolu’da başladı. Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT ve federasyon temsilcileri Bolu Belediye Başkanı Sn. Tanju ÖZCAN’ı ziyaret ederek Çalıştay ile ilgili bilgi alışverişinde bulundular. Sn. Tanju ÖZCAN 35.’si düzenlenecek olan Mengen Uluslararası Aşçılık ve Turizm Festivaline destek verecekleri ifade etti. Akabinde Karpalas City Hotel’de gerçekleşen toplantıda Belediye Başkanımız Sn.Turhan BULUT Aşçı Federasyon ve derneklerinin birlikteliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek tüm aşçı federasyon ve derneklerine eşit mesafede olduğunu, 2022 yılı Ağustos ayında 35’si düzenlenmesi planlanan Mengen Uluslararası Aşçılık ve Turizm Festivalinin Aşçı Sivil Toplum Örgütlerinin öncülüğünde yapılacağını ifade etti. Belediye Başkanımıza günün hatırasına plaket takdim edildi.