BELEDİYE BAŞKANIMIZ, BELEDİYE MECLİS ÜYELERİMİZ VE BELEDİYE PERSONELİMİZ YEMEKTE BİR ARAYA GELDİLER
5 yıl önce - 10.12.2018

Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT Belediye Meclis Üyelerimiz, Belediye Personelimiz ve aileleri, Mengen Belediyespor Futbol Takımı ve Mengen Belediyespor Muaythai Takımı’nın katıldığı bir yemek düzenledi. Mengen Aşçılık Okulu Restoranında gerçekleştirilen yemekte Belediyemizin 5 yıllık çalışmaları, gerçekleştirilen projeleri slayt olarak gösterildi. Slayt’ın ardından Başkanımız yaptığı konuşmasında Belediye personeli ve Meclis Üyeleri ile birlikte çok önemli ve başarılı çalışmalar yaptıklarını önümüzdeki dönemdede bir aile olarak bu çalışmalarına devam edeceklerini, Belediyeciliğin gönül işi olduğunu ve kendilerininde bu işi gönülden severek yaptıklarını dile getirerek personeli ve Meclis Üyeleri ile birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi ve kısa bir süre sonra gireceğimiz yeni yılda herkesin mutlu, sağlıklı bir yıl geçirmesi temennisinde bulundu. Başkanımızın yaptığı konuşmanın ardından tüm katılımcılar yarenler müzik gurubu eşliğinde eğlendiler. Gecenin sonunda tüm personelimiz bu güzel gece için Belediye Başkanımıza teşekkür ettiler.