BELEDİYE BAŞKANIMIZ BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ MEZUNİYET TÖRENİNE KATILDI
5 yıl önce - 29.04.2019

Belediye Başkanımız Sn. Turhan Bulut 29 Nisan Pazartesi günü Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Turizm Fakültesi 2018-2019 Akademik Yılı Mezuniyet Törenine katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Tören’de açılış konuşmaları yapıldı. Belediye Başkanımız yaptığı konuşmasında 4 yıl özveriyle çalışıp büyük bir başarı ile diplomalarını hak eden öğrencilerimizin ileriki hayatlarında 2 büyük markaya sahip oldukları için çok şanslı olduklarını, bu markalardan birincisi ismi ve Bolu’ya sayısız hizmetleri ile her zaman gurur duyduğumuz merhum İzzet Baysal’ın ismini taşıyan Abant İzzet Baysal Üniversitesi , ikincisi ise Türkiye ve dünyada kabul görmüş aşçılık mesleğinin doğduğu yer olan Mengen markasının büyük referans sağlayacağını dile getirerek başarılar diledi. Son olarak öğrenciler keplerini atarak mezuniyetin tadını çıkardılar.