BELEDİYE BAŞKANIMIZ BUGÜN MENGEN BELEDİYESİ KAPALI HALI SAHA YAZ SPOR OKULUNDAYDI
6 yıl önce - 01.08.2018

2017/2018 Eğitim ve Öğretim Yılının sona ermesi ile birlikte Belediyemizce çocukların tatili spor yaparak geçirmelerine öncülük etmek, sporla birlikte daha eğlenceli halde geçirmelerini sağlamak amacıyla Kapalı Halısahamızda Yaz Spor Okulu açıldı.

Çocukların zihinsel ve bedensel gelişimlerine, sosyalleşmelerine katkı sağlamak amacıyla faaliyete giren Yaz Spor Okulunda, çocuklar hem eğleniyor hem de öğreniyor.

Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT sportmen öğrencileri 01 Ağustos 2018 Çarşamba günü Halı Sahamızda ziyarette bulunarak çalışmalarını izledi. Başkanımızı görmekten oldukca memnun olan öğrenciler kendilerine tanınan bu imkanlardan duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler.