BELEDİYE BAŞKANIMIZ BURSA AŞÇILAR DERNEĞİ GALA GECESİNE KATILDI
4 yıl önce - 09.12.2019

Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT 8 Aralık Pazar günü Bursa’da düzenlenen Bursa Aşçılar Derneği Geleneksel Gala’sına katıldı. Aşçılarımız tarafından büyük ilgiyle karşılanan Başkanımız tüm aşçılarımız ve tüm tedarikçi firmalarla birebir görüşüp sohbet ederek 35. Mengen Uluslararası Aşçılık ve Turizm Festivalinde kendilerini görmekten memnun olacağını belirtti. Nilüfer Belediye Başkanı Sn. Turgay ERDEM, Gökçesu Belediye Başkanı Sn. Vahit AYDIN, Bursa İl Kültür ve Turizm Müdürü, Esnaf Odaları Başkanı, TÜRSAB Temsilcisi ve birçok sektörden temsilcilerin katıldığı gecede Belediye Başkanımız yaptığı konuşmasında öncelikle nazik davetleri için bu güzel organizasyonu düzenleyen Bursa Aşçılar Derneği Başkanı Sait KAPLAN ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederek aşçılarımızla birlikte olmaktan büyük mutluluk ver gurur duyduğunu belirtti. 35. Mengen Uluslar arası Aşçılık ve Turizm Festivalimize davetini yinelerken Nilüfer Belediye Başkanı Sn. Turgay ERDEM ve tüm aşçılarımızla Festivalimizde bir arada olmayı çok arzu ettiklerini ifade etti. Aşçılarımızın sunduğu birbirinden güzel lezzetleri tadan başkanımız her birine ayrı ayrı teşekkür etti. Beğeni ile izlenen müzik eğlencesi ile gece son buldu.