BELEDİYE BAŞKANIMIZ İÇ ANADOLU BELEDİYELER BİRLİĞİNİN 59. OLAĞAN MECLİS TOPLANTISINA KATILDI
5 yıl önce - 13.06.2019

Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT İç Anadolu Belediyeler Birliği’nin 59. Olağan Meclis Toplantısına katıldı.

Başkanımız Toplantıda yapılan seçimlerde İç Anadolu Belediyeler Birliği Encümen Üyeliğine seçildi.

İç Anadolu Belediyeler Birliği Başkanlığına yeniden Yenimahalle Belediye Başkanı Sn. Fethi Yaşar seçilirken Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Sn. Kazım Kurt, Mengen Belediye Başkanı Sn. Turhan Bulut, Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Sn. Ahmet Ataç, Tokat Ataköy Belediye Başkanı Sn. Servet Durmuş Encümen Üyeliğine seçildiler.

Meclis Toplantısının ardından İç Anadolu Belediyeler Birliği ve Yenimahalle Belediye Başkanı Sn. Fethi Yaşar’ın Başkanlığında Encümen Toplantısı gerçekleştirildi.

Oy birliğiyle yeniden Başkanlığa seçilen Sn. Fethi Yaşar ve Encümen Üyeliğine seçilen Belediye Başkanımız Sn. Turhan Bulut’a çalışmalarının ve başarılarının devamını dileriz.