BELEDİYE BAŞKANIMIZ İLÇEMİZDEKİ İLKOKULLARIN ETKİNLİKLERİNE KATILDI
6 yıl önce - 15.05.2018

2017-2018 Eğitim Öğretim yılının sonuna gelirken İlçemizdeki İlkokullar birbirinden güzel etkinlikler hazırladılar.

Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT etkinliklere iştirak ederek öğrencilerimizi mutlu ve özel günlerinde yalnız bırakmadı.

Başkanımız ilk olarak Cumhuriyet İlkokulunda düzenlenen Bahar Şenliği ve Kermes etkinliğine katıldı. Okul aile birliğinin hazırlamış olduğu standları gezen Belediye Başkanımız ardından öğrencilerin gösterilerini büyük bir beğeni ile izledi.

Cumhuriyet Okulunun ardından Başkanımız Şehit Hasan Durmuşoğlu İlkokuluna geçerek öğrencilerin veda programlarına katıldı. Binbir emekle hazırlanan gösterileri izleyen Başkanımız gösterilerin sonunda öğrencileri tebrik ederek bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diledi.

# # # # # # # # # #