BELEDİYE BAŞKANIMIZ İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI VE HALK EĞİTİM MERKEZİ YAZ RESİM KURSU SERGİSİNE KATILDI
6 yıl önce - 18.09.2018

18 Eylül Salı günü 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı İlköğretim Haftası Kutlama Programı düzenlendi. Cumhuriyet İlkokulu bahçesinde yapılan programa İlçe Kaymakamı Sn. Hasan GÜNAYDIN, Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT, İlçe Protokolü ve Öğrenci velileri katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda öğrenciler hazırlamış oldukları gösterileri sundular. Büyük beğeni ile izlenen gösterilerin ardından Belediye Başkanımız öğrencileri tebrik ederek 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında başarılar diledi. Ardından heyet Halk Eğitim Merkezi Yaz Resim Kursu Sergisine katıldı. Büyük beğeni ile gezilen sergide Belediye Başkanımız Halk Eğitim Merkezi Resim Öğretmeni Nehir MARMARA ve Öğrencileri tebrik ederek başarının devam etmesini diledi.