BELEDİYE BAŞKANIMIZ İZZET BAYSAL ŞÜKRAN GÜNLERİNE KATILDI
5 yıl önce - 11.05.2019

Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT 11 Mayıs Cumartesi günü 30.’su gerçekleştirilen İzzet Baysal Şükran Günlerine katıldı. Bolu Valisi Sn. Ahmet Ümit, Bolu Belediye Başkanı Sn. Tanju Özcan, İzzet BAYSAL Vakfı Başkanı Sn. Ahmet BAYSAL, Sn. Kazım Oksay, Mütevelli Heyeti ve çok sayıda katılımcı ile Kent Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk konulmasının ardından tüm katılımcılar ile birlikte bando eşliğinde İzzet Baysal Şükran Yürüyüşü yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından konuşmalar yapılarak Bolu’nun babası, hayırsever iş adamı merhum İzzet Baysal rahmet ve şükranla anıldı. İzzet Baysal Vakfı Başkanı Sn. Ahmet Baysal yaptığı konuşmasında Mengen’de hızla yapımı devam eden A.İ.B.Ü. Mengen İzzet Baysal Aşçılık ve Gastronomi Eğitim Kampüsü Aşçılık ve Gastronomi Bölümleri ve Sosyal Tesislerinin 2021 yılında biteceği, yüzlerce öğrencimizin yeni Kampüste eğitime devam edecekleri açıklamalarında bulundu.