BELEDİYE BAŞKANIMIZ MENGEN AŞÇILAR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 26. DÖNEM KEPÇE DEVİR TESLİM TÖRENİNE KATILDI.
6 yıl önce - 07.04.2018

Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT Türkiye’de ilk olan Mengen Aşçılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin 26. Dönem Kepçe Devir Teslim Törenine katıldı. İlçe halkımız, öğrenci velileri ve İlçe dışından gelen misafirlerin ağırlandığı katılımı yüksek tören açılış konuşmaları ile başladı. Belediye Başkanımız yaptığı konuşmasında mezun olan öğrencilere ileriki hayatlarında başarılar diledi ve Mengen markasını layığıyla taşıyarak İlçemizi yurt içi ve yurt dışında en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını belirtti ve tüm öğrencileri, öğretmenleri tebrik etti. Okul Müdürü Apdurrahman ERASLAN Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT’a okula vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti. Konuşmaların ardından ödül töreni gerçekleştirildi, öğrenciler aşçılık andını okuduktan sonra mezun olan öğrenciler alt sınıflarındaki öğrencilere kepçeyi devir teslim etti. Mezuniyet pilavının ikram edilmesinin ardından tören sona erdi.