BELEDİYE BAŞKANIMIZ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİN 2020-2021 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILINI KUTLADI
4 yıl önce - 23.09.2020

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı bugün itibariyle başladı. Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT geçtiğimiz zorlu sürecin eğitim camiası ve öğrencilerimizi de olumsuz yönde etkilediği için çok üzgün olduğunu belirterek moral vermek ve başarılar dilemek için okullarımıza ziyarette bulundu. Başkanımız ziyaretinde her bir çocuğumuzun çok başarılı olmasını gönülden istediğini ama her şeyin öncesinde de sağlıklı bir eğitim öğretim yılı dilediğini belitti. Başkanımızın ziyaretine çok mutlu olan öğretmen ve öğrencilerimiz her zaman her koşulda yanlarında olduğu için teşekkür ettiler. Ziyaretin ardından okullarımıza öğretmen ve öğrencilerimizi virüs ve mikroplardan korumak için Belediyemiz tarafından dezenfektan panoları bırakıldı.