Belediye Başkanımız Sayın Turhan Bulut’a Belediye Personelimiz Teşekkürlerini Sundu
3 yıl önce - 04.03.2021

Belediye Personelimizin sendikal haklarının kazanımın da ve yeni yapılan toplu iş sözleşmesinde büyük emeği olan Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT'a Belediye personelimiz tarafından çiçek takdimi ile teşekkürlerini sundular. Ardından Belediye Başkanımıza Disk Genel-İş Sendikası Toplu sözleşme daire başkanı Sn.Çetin Çalışkan , Araştırma Daire Başkanı Sn. Nevzat Karataş , sendika Zonguldak bölge başkanı Sn.Enis Dizdaroğlu ve Şube Sekreteri Sn.Recep Terzi tarafından plaket takdim edildi. Bu nazik davranışlarından ve büyük emeklerinden dolayı Belediye Başkanımız her zaman çalışanın ve emeğin yanında olduklarını,emeğin en yüce değer olduğunu ifade ederek personelimizin bu güzel jestine Disk Genel-İş temsilcilerine ve Belediye Meclis üyelerimize teşekkürlerini iletti.