BELEDİYE BAŞKANIMIZ SİRHA İSTANBUL FUARINA KATILDI
4 yıl önce - 15.11.2019

Türkiye’de restoran, yiyecek-içecek ve otel sektörünün en kapsamlı buluşması olan Sirha İstanbul Fuarının yedincisi gerçekleştirildi. Fuara Öztiryakiler Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Tahsin ÖZTİRYAKİ, Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT, Fransa İstanbul Başkonsolosu Sn. Bertrand BUCHWALTER, Sirha İstanbul Genel Müdürü Sn. Gülperi ERKANLI, ETÜDER Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Melih ŞAHİNÖZ, Metro A.Ş. ceo’su, sektör temsilcileri, yerli yabancı şefler, basın temsilcileri katıldı. Yapılan açılışın ardından konuklar dünyanın en prestijli şeflerinin sergiledikleri standları beğeniyle gezdiler. Sektörün en kapsamlı buluşması halini alan, sadece bir fuar olmanın çok ötesine geçmiş Sirha İstanbul’un bünyesinde yer alan yerel ve uluslar arası etkinlikler tüm davetliler tarafından beğeni ile izlendi. Fuarın 2. Gününde gerçekleştirilen Bocuse d’or yarışmasına Mengen Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlileri ve Öğrencilerimiz hem yarışmacı hem de izleyici olarak katıldı. Öğrenciler her konuda kendilerine destek olan Belediye Başkanımıza teşekkür ettiler.