Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT Bolu Belediye Başkanı Sn. Tanju ÖZCAN’ ın Devir Teslim Törenine Katıldı
5 yıl önce - 05.04.2019

Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT, devir teslim töreni öncesi önceki Bolu Belediye Başkanı Sn. Alaaddin YILMAZ’ı ziyaret etti. Sonrasında sandıktan açık ara oy farkıyla çıkan Bolu Belediye Başkanımız Sn. Tanju ÖZCAN’a başarı dileklerini iletti. Demokrasi Meydanında binlerce kişinin katıldığı coşkulu devir teslim törenine Mengen Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT, partili meclis üyeleri ve ilçemiz halkıda katılarak Sn. Tanju ÖZCAN’ı yalnız bırakmadı. Törenin ardından görevi teslim alan Sn. Tanju ÖZCAN Türk bayrağı ve Kuran-ı Kerim üzerine yemin etti. Sonrasında binlerce kişiyle birlikte alkışlar eşliğinde Atatürk anıtına yürüyerek çelenk koyuldu.