BELEDİYE BAŞKANIMIZ VE AŞÇI SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİMİZ KÜLTÜR VE TURİZM BAKANIMIZI ZİYARETTE BULUNDULAR
5 yıl önce - 24.07.2019

Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT, Aşçı Sivil Toplum Örgütlerimizden TAŞPAKON, ULAF ve ASOMDER Başkan, Yönetici ve Üyeleri ile birlikte bir dizi ziyaretlerde bulundular. Başkanımız ve heyet ilk ziyaretlerini Kültür ve Turizm Bakanımız Sn. Mehmet Nuri ERSOY bey’e yaptılar. Turizm sektöründen gelen Sn. Bakanımız bir saatlik bir zaman ayırarak ilgi ve alakasını gösterdi, Aşçılık ve Gastronomi konusunda samimi düşüncelerini paylaştı. Sn. Bakanımız Mengen’de Aşçılık Eğitimi ile ilgili yeni bir programı önümüzdeki eğitim sürecinde başlatılacağını, bu konuda Bakan Danışmanı Sn. Neşe ÇILDIK hanımla çalışma yapılarak Belediye Başkanımız ve Sivil Toplum Örgütlerimiz ile diyalog kurulacağını belirtti. Belediye Başkanımız Sn. Bakanımıza 34. Mengen Uluslar arası Aşçılık ve Turizm Festivalimizin davetiyesini takdim ederek teşriflerinin kendilerini onurlandıracağını dile getirdi. Sn. Bakanımız çok yoğun bir yaz programında olduğunu fakat gelmeyi çok arzu ettiğini, gelmeleri halinde Başkanımızı bilgilendireceklerini ifade ederek teşekkür etti. Başkanımız ve heyet Sn. Bakanımızın ilgisinden dolayı teşekkürlerini sunarak ayrıldılar.