BELEDİYE BAŞKANIMIZ YENİ EĞİTİM KAMPÜSÜ TEMEL ATMA TÖRENİNE HALKIMIZI DAVET ETTİ
6 yıl önce - 05.05.2018

Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT Belediye Meclis Üyelerimiz ve Sivil Toplum Kuruluşları ile birlikte Mengen İzzet Baysal Aşçılık ve Gastronomi Yeni Eğitim Kampüsümüzün Temel Atma Töreni için halkımızı ziyarette bulunarak davet etti. Ziyaret sırasında halkımız ile sohbet eden Belediye Başkanımıza İlçemize kazandırılan ve gelişmesi için son derece önemli olan Kampüsün açılmasındaki gayretli çalışmalarından dolayı tebrik ve teşekkür ettiler. Belediye Başkanımız her zaman olduğu gibi Yeni Kampüsümüzün açılışında da Mengen halkının yanımızda olup bizlere destek vermesinden büyük onur duyacağını belirterek teşekkür etti.