BELEDİYE BAŞKANIMIZIN BOLU HAVADİS GAZETESİNDE YAYINLANAN HABERİ
6 yıl önce - 29.01.2018

O çocukların sevdiği Başkan

Özellikle çocuklarla ve gençlerle kurduğu sıcak diyalogla çocukların sevdiği Başkan olarak bilinen Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut, çok sevdiği çocuklara sürpriz bir karne hediyesi verdi.

Yarıyıl tatiline ayrılan çocuklara karne hediyesi olarak ‘Kral Midas’ tiyatro oyununu çocuklarla buluşturan Başkan Bulut, oyunu çocuklarla birlikte seyretti.

Çocuklar mutlu olunca o da mutlu oluyor

Gösteriyi büyük bir beğeni ve coşkuyla izleyen çocuklar Tiyatronun bitiminde Başkan Bulut’un yanına gelerek sarılıp sevgilerini ifade ettiler. Başkan Turhan Bulut tüm çocukları sahneye davet etti. Başkan Bulut, keyifli vakit geçirmeleri adına düzenlenen bu etkinliğe göstermiş oldukları ilgiden dolayı memnuniyetini ifade etti. Belediye Başkanı Bulut çocuklarımıza bu güzel gösteriyi sunan Ankara Yeni Sahne Tiyatrosu ekibine teşekkür ederek plaket takdim etti.