BELEDİYE BAŞKANIMIZIN HASTA VE EV ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR;
5 yıl önce - 28.11.2018

Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT geçirdiği rahatsızlık nedeniyle emekli öğretmenlerimizden Mustafa OKTAY’ı hastanede ziyarette bulundu. Bulunduğu ziyarette Başkanımız eğitime uzun yıllar hizmet etmiş olan öğretmenimizin öğretmenler gününü kutladı ve en kısa sürede sağlığına kavuşması dileklerinde bulundu. Başkanımızın ziyaretinden çok memnun olan öğretmenimiz ve ailesi kendisini hatırlayıp ziyaretine geldikleri için teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

Başkanımızın bir diğer ziyareti ise geçirdiği rahatsızlıktan dolayı evinde istirahatte olan Vasfiye ERDEM Teyzemize oldu. Belediye Başkanımız Vasfiye teyzemize geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Başkanımıza hep ‘büyük oğlum’ diye hitap eden Vasfiye teyzemizin iyi dilek ve dualarını alan Başkanımız ziyaretten ayrıldı.