BELEDİYE BAŞKANIMIZIN TEŞEKKÜR MESAJI
6 yıl önce - 11.05.2018

11 Mayıs Cuma günü İzzet Baysal Şükran Günlerinin 29. Yılı etkinlikleri çerçevesinde Mengen İzzet Baysal Aşçılık ve Gastronomi Eğitim Kampüsümüzün Temel Atma Törenini gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Mengen’imizin uzun yıllardır beklediği bu günü bizlere yaşatan İzzet Baysal Vakfı Başkanı Sn. Ahmet BAYSAL’a ve Mütevelli Heyetine, AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Sn. Mustafa ALİŞARLI’ya, İlçe Kaymakamı Sn. Hasan GÜNAYDIN’a, Kıbrıscık Belediye Başkanı Sn. Doğan DAĞ’a , Mudurnu Belediye Başkanı Sn. Mehmet İNEGÖL’e , önceki dönem Valilerimizden Sn. Ali SERİNDAĞ’a, önceki dönem Vali Yardımcısı Sn. Cemal YILDIZER’e , önceki dönem Bolu Belediye Başkanlarımızdan Sn. Nejdet GÖREN’e , Geyve’den Sn. Ali KAYA Bey’e, Bolu Kent Konseyi üyelerine , ilçe sivil toplum örgütlerimize ,İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis üyelerimize , Siyasi Parti temsilcilerine , Muhtarlarımıza , Ulusal Aşçılık Federasyonu üyelerine , Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu Temsilcilerine ve diğer aşçı sivil toplum örgütü üyelerine , Mengen Dernekler Federasyonu temsilcilerine , bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan yerel ve ulusal basın temsilcilerine ve Merkez TV’ye ,tüm konuklarımıza, arayarak mesaj göndererek yanımızda olduklarını hissettiren değerli davetlilere , Mengen halkına ve tüm Belediye çalışanlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sevgi ve saygılarımı arz ederim.

Turhan BULUT

Mengen Belediye Başkanı