BELEDİYEMİZ TARAFINDAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİMİZE KAYNAŞMA GECESİ DÜZENLENDİ
5 yıl önce - 15.12.2018

Genç Aşçılar Topluluğu işbirliği ile Belediyemiz tarafından AİBÜ Gastronomi Bölümü ve Mengen Meslek Yüksekokulu öğrencilerimiz için 14 Aralık Cuma akşamı Mengen Belediyesi kapalı halı saha ve sosyal tesisinde kaynaşma gecesi düzenlendi. Öğrencilerin yoğun katılım sağladığı Belediye Başkanımız yaptığı konuşmasında İlçemizde eğitim gören öğrencilerin her birinin kendisi için çok özel olduğunu, bu tür sosyal etkinliklerin okul hayatlarına onları daha çok motive edeceğini ve etkinliklerin devam edeceğini belirterek Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nin kurucusu çok değerli hayırsever merhum İzzet Baysal’ı Rahmetle anarak teşekkür etti. Başkanımızın konuşmasının ardından Genç Aşçılar Topluluğu AİBÜ öğrencileri adına gecenin anısına Başkanımıza plaket takdim ederek bu gece için ve her konuda olan destekleri için teşekkür ettiler. Sonrasında eğlence başladı ve Mentalist Abidin Özçelik sahne alarak ilginç gösteriler sergiledi. Öğrencilerimiz gösterileri büyük bir merak ve beğeniyle izlediler. Gösterilerin ardından üniversite öğrencilerinden oluşan Müzik gurubu sahne aldı ve öğrencilerimiz müzik eşliğinde geç saatlere kadar gönüllerince eğlendiler.