BELEDİYEMİZDEN EV HANIMLARIMIZA DESTEK PROJESİ İÇİN İKİNCİ TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
5 yıl önce - 25.07.2019

İlçemizde yaşayan ev hanımlarının üretime katılması, aile ve İlçe ekonomisine katkı vermesine yönelik olarak Kültür Evleri ve Mengen Çiftlik projelerinin hayata geçirilmesi, kadın üretimine katkı vermek üzere Belediye Başkanımız Sn. Turhan Bulut öncülüğünde proje çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Projenin gerçekleşmesi için kurulacak Kooperatif ile ilgili İlçemizdeki hanımlarımıza detaylı bilgi vermek için bugün Belediye Başkan Vekilimiz Gülhan Üçer’in ev sahipliğinde, Belediyemiz Toplantı Salonunda Ankara Ticaret İl Müdürlüğü Kooperatif Şube Müdürü Hacı Arslan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Koçyiğit, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Timuçin Erem, Ticaret İl Müdürü Ersin Terzi, Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Hasan Şen, Tarım İlçe Müdürü Hasan Taş, Ziraat Mühendisi Fatma Karabulut, Ziraat Mühendisi Zehra Karaarslan, Ziraat Teknikeri Uğraç Ülgünar, Bolu Gıda Mühendisleri Odası Başkanı Cem Kösemeci, Polatlı Kadın Kooperatifi Yetkililerinin katılımları ile toplantı gerçekleştirildi. İlçemizde bir ilk olacak Kadın Kooperatifimizde kadınların üretime yönelmesi, ürettiklerini ticarileştirmesi, ülke ve ilçe ekonomisine katkı sağlayarak kendi ayaklarının üzerinde durabilmesi adına bilgiler veren heyet bu kooperatif vasıtasıyla kadınlarımızın ekonomik ve sosyal olarak toplumdaki yerlerini sağlamlaştıracaklarının ilk adımlarını atmış olacaklarını belirtti. Toplantıya katılan marifetli ve üretime istekli hanımlarımız hayatlarına dokunacak bu proje için Belediye Başkanımıza ve değerli bilgileri için heyete teşekkürlerini sundular.