Belediyemize Bağlı Mengen Belediyesi Personel Hizmetleri Şirketi Personelimiz DİSK Genel-İş Sendikasına Katıldı
5 yıl önce - 12.12.2018

Bundan kısa süre önce belediyemizde görev yapan memur ve kadrolu işçilerin katıldığı sendikaya belediyemiz şirket çalışanları da bugün itibariyle üyeliklerini gerçekleştirdiler. Belediyemiz şirket çalışanlarının iş güvencesi ve daha iyi şartlarda çalışmalarına imkan sağlayacak sendika üyeliği toplantısına , Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT, DİSK Genel İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Enis Dizdaroğlu, birim müdürleri ve tüm belediye çalışanları katıldı.

Belediye Başkanımızın toplantıda yaptığı konuşmasında , Sosyal Demokrat Belediyecilik anlayışı içersinde çalışanların emek ve haklarının verilmesinden yana olan bir dünya görüşüne sahip belediye başkanı olduğunu dile getirerek, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sn. Kemal KILIÇDAROĞLU’ nun son grup toplantısında Cumhuriyet Halk Partili belediyelere karşı sorumluluk ve talimat verdiğini, bu talimatın Cumhuriyet Halk Partili belediyelerde asgari ücret Ocak 2019 dan itibaren geçerli olmak üzere 2200 TL olacağını belirtti. Başkanımız, ben bunu Cumhuriyet Halk Partili bir Belediye Başkanı olarak, talimat kabul ediyorum ve buradan da belediyemiz mali hizmetler birimine talimat veriyorum diyerek Asgari ücretle çalışan personelimizin maaşlarının ocak 2019 itibariyle net 2200 tl olacağını belirterek, bizim için çalışma hayatı birlik,beraberlik, huzur ve mutluluk içinde olmalı diyerek, sendika başkanına ve personelimize teşekkürlerini sundu.