×
Mengen Belediyesi'ne
Hoşgeldiniz
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin!
Çözüm
Merkezi
Duyuru ve
İhaleler
Vefat
Edenler
Sosyal
Medya
İletişim
Bilgileri
B.A.İ.B.Ü. GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ VE B.A.İ.B.Ü. MENGEN MESLEK YÜKSEKOKULU YENİ KAMPÜSÜMÜZÜN DEVİR TESLİM TÖRENİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK
2 yıl önce - 14.05.2022

Mengen Belediyesi, İzzet Baysal Vakfı, B.A.İ.B.Ü. arasında imzalanan protokol ile 2018 yılında inşaatına başlanılan kampüsümüzün bugün devir teslim törenini gerçekleştirdik.

Devir Teslim Törenine İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet BAYSAL, eşi Solmaz BAYSAL, İzzet Baysal Vakfı Mütevelli Heyeti, B.A.İ.B.Ü. Rektörü Mustafa ALİŞARLI, Bolu Milletvekili Arzu AYDIN, Bolu Başkan Yardımcısı Ahmet YILMAZ, Mengen Kaymakamı Ekrem Ender ERGÜN, İlçe Protokolü, Sivil Toplum Örgütleri, İlçe halkımız ve öğrencilerimiz yoğun katılım gösterdiler. Saat 12.00’de Mengen Anadolu Aşçılık Meslek Lisesi Restaurantında düzenlenen yemek ile başlayan program kortej yürüyüşü ve Sn. Ahmet BAYSAL’ın öğrencileri ve halkı selamlaması ile devam etti.Yeni Kampüsümüzün konferans salonunda imzaların atılmasının ardından değerli büyüğümüz Sn. Ahmet BAYSAL amcası İzzet BAYSAL’ın vasiyetini gerçekleştirebilmenin büyük mutluluğunu yaşadığını ifade ederek devir teslim töreninin aynı zamanda üniversite açılışı olarakta kabul edilmesini istedi.Rektör Mustafa ALİŞARLI Başkanımız Turhan BULUT’a ve Ahmet BAYSAL’a plaket takdiminde bulundu.Belediye Başkanımız konuşmasında ilçemize kazandırılan yeni kampüs binasının bizlerin onuru ve gururu olduğunu söyledi.İzzet BAYSAL ismi ile üniversitemizin sonsuza dek devam edeceğini belirterek merhum İzzet BAYSAL’a şükranlarını sundu.Yapımında emek veren Ahmet BAYSAL’a, İzzet BAYSAL Vakfı mütevelli heyetine, tüm katılımcılar ve Mengen Halkı adına plaket takdiminde bulundu.Ayrıca kampüs binamızın ilk oluşumunda destek veren Konak Köyü Muhtarı Bekir SARIOĞLUN’a ve Nevzat EFE’ye plaket takdiminde bulundu.

Sosyal Ağlarda Paylaş!