×
Mengen Belediyesi'ne
Hoşgeldiniz
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin!
Çözüm
Merkezi
Duyuru ve
İhaleler
Vefat
Edenler
Sosyal
Medya
İletişim
Bilgileri
BOLU BELEDİYE BAŞKANI TANJU ÖZCAN'DAN MENGEN’E BÜYÜK DESTEK
3 yıl önce - 28.05.2021

Bolu Belediyesi, Mengen Belediyesi’nin yapımına başlayacağı Yeni Hizmet Binası ve Meydan Düzenlemesi’ne proje desteği verecek. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, doğup büyüdüğü Mengen’de hayat bulacak projelere ilişkin, “Belediye Meclisi’mizden bir karar aldık, ‘bizim de çorbada tuzumuz olsun, başlangıcını biz yapalım’ dedik. Mengen Belediyesi’nin yapacağı yeni hizmet binasının mimari projesini, statik projesini, elektrik projesini ve diğer projelerini Bolu Belediye Başkanlığı olarak biz üstleniyoruz. Hayırlı olsun.” dedi.
Bolu Belediyesi’nin ilçelere desteği artarak devam ediyor.
Bolu Belediyesi ile Mengen Belediyesi arasında “Mengen Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Meydan Düzenlemesi” projelerinin hazırlanmasına ilişkin protokol yapıldı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Mengen Belediye Başkanı Turan Bulut, bugün bir araya gelerek, Mengen’in uzun yıllardır ihtiyaç duyduğu projelere ilişkin mühendislik desteği sağlayacak protokolü imzaladılar.
Başkan Özcan: “Çorbada tuzumuz olsun dedik”
Protokol töreninde Mengen’de doğduğunu, ilk adımı Mengen’de attığını ifade eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Ben Mengenliyim. Bunu her yerde söylüyorum. Mengen Belediye Başkanımız da çalışkan bir belediye başkanımız. Geçen dönem verdiği tüm sözleri yerine getiren belki de Türkiye’deki tek belediye başkanıdır. Turan Bulut Başkanımız bu dönem hayırlı bir işe başladı. Mengen’e yakışır bir belediye binası kazandırmak istiyor. Bununla ilgili de Belediye Meclisi’mizden bir karar aldık, ‘bizim de çorbada tuzumuz olsun, başlangıcını biz yapalım’ dedik. Mengen Belediyesi’nin yapacağı yeni hizmet binasının mimari projesini, statik projesini, elektrik projesini ve diğer projelerini Bolu Belediye Başkanlığı olarak biz üstleniyoruz. Sağ olsun Belediye Meclisimiz de bize yetki verdi. Bunla ilgili protokolü imzalayacağız. Hayırlı olsun. İnşallah binanın devamında da Bolu Belediyesi olarak biz sizi yalnız bırakmayacağız” dedi.
“Sayın Başkanımıza sonsuz teşekkür ediyorum”

Mengen Belediyesi’nin mühendislik anlamında yetersiz olduğunu belirten Mengen Belediye Başkanı Turan Bulut ise Başkan Özcan’a teşekkür ederek, “Mengen Belediyesi mühendislik anlamında yeterli değil. Biz yeni bir belediye binası yapacağız. Çünkü bir pasajın üst katında yer alan mevcut bina, işlevini yerine getiremiyor. Biz festival alanına hem güzel bir meydan çalışması ve hem de işlevi olan bir belediye binası yapmak istiyoruz. Gerçekten Mengen’e yakışan bir belediye binası olacak. Sayın başkanımıza ve onun şahsında tüm Belediye Meclisi’ne, proje destekleri için sonsuz teşekkür ediyorum. İnşallah temelini de Sayın Başkanımızla birlikte atacağız ve orada yükselecek olan, işlevsel, güzel ve örnek bir belediye binasını hep birlikte Mengen’e kazandıracağız.” diye konuştu.

Sosyal Ağlarda Paylaş!