×
Mengen Belediyesi'ne
Hoşgeldiniz
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin!
Çözüm
Merkezi
Duyuru ve
İhaleler
Vefat
Edenler
Sosyal
Medya
İletişim
Bilgileri
BOLU BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN TANJU ÖZCAN BELEDİYE BAŞKANIMIZA MAZBATASINI TESLİM ETTİ
5 yıl önce - 04.04.2019

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri sonucu kazanan Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT ve Belediye Meclisi Asıl Üyelerimiz için bugün Belediye önünde Mazbata Töreni düzenlendi. Törene Bolu Belediye Başkanımız Sn. Tanju Özcan, Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Başkanı Sn. Kazım Karsu ve İl Teşkilatı, Bolu İyi Parti İl Teşkilatı, Mengen Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatı, Mengen İyi Parti İlçe Teşkilatı ve İlçe halkı katıldı.

Bolu Belediye Başkanı Sn. Tanju Özcan Törende yaptığı konuşmasında 5 yıllık başarılı, verdiği vaatlerin hepsini yerine getirip halka sunan bir Belediye Başkanının yeniden halkın taktiriyle göreve gelmesinden dolayı gurur duyduğunu, önümüzdeki dönemde başarılı çalışmalarının devam edeceğini, birlik ve beraberlik içerisinde birçok projeye imza atacaklarını, kendisinin de Mengenli olduğundan dolayı Bolu da iki Belediye Başkanının Mengenli olmasından büyük mutluluk duyduğunu dile getirerek Başkanımıza Mazbatasını teslim etti. Başkanımız Mazbatasını teslim almasının ardından Bolu Belediye Başkanı Sn. Tanju Özcan’a teşekkür ederek sorumluluğu ağır bu görevi alnının akıyla sürdürmeye devam edeceğini, ayrımcılık yapmadan herkesin Başkanı olacağını, kapısının göreve geldiği ilk gün olduğu gibi herkese açık olacağını belirterek tüm İlçe halkına teşekkür etti.

Ardından Bolu Belediye Başkanımız Sn. Tanju Özcan ve Bolu Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanımız tarafından Belediye Meclis Üyelerimize Mazbataları teslim edildi.

Mazbata Törenin ardından heyet Başkanımızı makamında ziyarette bulundu. Başkanımız bu önemli gününde kendisini yalnız bırakmayan tüm misafirlerine katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Sosyal Ağlarda Paylaş!