×
Mengen Belediyesi'ne
Hoşgeldiniz
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin!
Çözüm
Merkezi
Duyuru ve
İhaleler
Vefat
Edenler
Sosyal
Medya
İletişim
Bilgileri
BOLU MENGEN 3. ETAP TOKİ PROJESİ SÖZLEŞME TARİHLERİ
4 yıl önce - 17.09.2020

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Belediyemiz işbirliği çerçevesinde gerçekleştirilen 252 konutluk Bolu Mengen Beşler Mahallesi 3. Etap Projesi'nde hak sahipleri ile Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalama işlemleri 23 Eylül – 14 Ekim 2020 tarihleri arasında blok numaralarına göre belirlenmiş tarihlerde T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mengen/Bolu Şubesinde , yayınlamış olduğumuz programa göre gerçekleştirilecektir.

Sözleşme imzalama sırasında İstenecek belgeler ;

• T.C. Nüfus Cüzdanı veya nüfus cüzdanı yerine geçen fotoğraflı ve onaylı kimlik belgesi ve bu belgenin bir adet fotokopisi ve T.C. kimlik numarası,

• Sözleşmenin vekâleten yapılması durumunda, adına sözleşme imzalayacak kişi için düzenlenmiş, "Adıma Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalamaya yetkilidir." Veya "Adıma Gayrimenkul alımı ile ilgili her türlü belgeyi imzalamaya yetkilidir." İfadesini içeren noter tasdikli Vekâletname ve vekil olan kişinin nüfus cüzdanı veya yerine geçen belge.

• (2+1) tipi konut alıcıları, belediyemiz tarafından imzalatılan Başvuru Formunun fotokopisini ibraz ederek sözleşme imzalayacaklardır.

(2+1 ) tipi konutlarda konut alıcılarının taksitleri teslim tarihi takip eden ay, (3+1) konut tiplerinde Sözleşme imzalama tarihini takip eden 4. ay (Ocak 2021) tarihi itibariyle başlayacaktır. Hak sahiplerimize duyurulur.

#
Sosyal Ağlarda Paylaş!